Sett ovnen på maks temperatur.

Bland lammefarsen med melk, egg, løk, hvitløk og en neve finhak- ket persille. Form lammekjøttet til pølser med en diameter på ca. 1 1⁄2 cm. Legg pølsene på et bakebrett med bakepapir og litt stekeolje. Vend pølsene i oljen slik at de er helt dekket med olje. Bak i ovnen i ca. 10-15 minutter til de er gyllne på toppen. Pass på å ikke oversteke kjøttet, da kan de lett bli tørre.

Kok bulgur etter anvisning på pakken, i saltet vann.

Smak til yoghurten med spisskummen, revet hvitløk, litt finhakket persille, sitronsaft, salt og pepper.

Bland sammen agurk, tomat og paprika. Fordel halvparten av grønnsakene i lefsene, topp med kjøtt og litt bulgur. Bland resten av bulguren med grønnsakene.

Når kebabene er ferdig, kutt kjøttet i mindre biter, på størrelse med kjøttboller. Server wrapsene med lammekjøtt, bulgursalat og yo- ghurtdressing.

Tid: 40 min


1 pk wraps (4 stk)

kebab
1 pk lammefarse
1⁄2 dl melk*
1 egg*
1 løk, revet på rivjern
2 fedd hvitløk
en neve persille, finhakket

salat
1⁄2 agurk, ternet
2 tomat, ternet
1 paprika, ternet
2 dl bulgur

dressing
1⁄2 beger Rørosyoghurt
1 fedd hvitløk, finrevet
1⁄2 ts spisskummen
1/3 sitron, saften
persille, finhakket
olje til steking*
salt og pepper*