Tenn grillen eller finn frem en grill-/ eller stekepanne. 

Kok opp vann til couscous. (Evt. kok quinoa etter anvisning på pakken for glutenfri rett)

Kutt lammefarsen i lange skiver og tre i spyd hvis du har.

Kutt alle grønnsakene som beskrevet. 

Grill spydene til de har fått fin farge og kjøttet er gjennomstekt.

Lag couscous etter anvisning på pakken og bland med de kuttede grønnsakene til en salat. Smak til med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.

Smak til yoghurt med honning, salt og pepper.

Server lammespydene med couscoussalt og rømmedressing.

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk krydret lammefarse

couscoussalat
1 pk couscous (erstatt med quinoa for glutenfri oppskrift)
2 tomat, ternet
1 agurk, ternet
1 paprika, ternet
2 ss olivenolje K
½ sitron, saften

½ beger Rørosyoghurt
1 ss honning K

salt & pepper K
trespyd K (kan sløyfes)


K = fra kjøkkenskapet