Sett ovnen på 180°c.


Kok speltperler i saltet vann etter anvisning på pakken.


Tørk kyllingbrystet med kjøkkenpapir og krydre med salt og pepper. Stek brystet på skinnsiden i en panne til det er gyllent. Legg brystet på et brett med skinnsiden opp og stek ferdig i ovnen i ca. 10 minutter til det er ferdig.

Varm pannen du stekte kyllingen i med litt olje. Stek sjampinjong til den har fått farge, tilsett løk, skru ned varmen og la løken surre med til den er mør.
Vend inn speltperler med soppen og løken. Tilsett deretter rømme, tomat og smak til med salt og pepper.

Kutt kyllingen i biter og vend inn med speltperlene.

Tid: 45 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 dl speltperler
1 pk kyllingbryst
1 løk, finhakket
200 g sopp, i skiver
1⁄2 boks Rørosrømme
2 tomater, i båter
salt og pepper*

*Fra kjøkkenskapet