Varm ovnen til 180°C.

Kok byggperler etter anvisning på pakken. (gjerne med en buljongterning)

Varm en stekepanne med litt nøytral olje og stek kyllingbrystet på høy varme til det blir gyllent. Bak det ferdig i ovnen i ca 8 minutter og la den hvile i 5 minutter. Del gjerne kyllingbrystet i to for å sjekke at den er ferdig.

Stek løk, chorizo og paprika til chorizoen er gyllen. Bland alt sammen med byggperler, persille og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.

Server byggsalaten med tynne skiver kylling og revet salat.


Middagstips 

Det er noen ekstra egg i ukens middagskasse, kok gjerne disse i 6 minutter og server i salaten.

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk byggperler 

1 pk chorizo
1 kyllingbryst
1 løk
1 paprika
1 sitron

1 bunt persille
1 pk salat


K = fra kjøkkenskapet