1. Varm ovnen til 180°C.
     
  2. Varm en stekepanne med litt olje, krydre kyllingbryst med salt og pepper. Stek kyllingen med skinnsiden ned til skinnet er gyllent og bak det deretter i ovnen i ca. 15 minutter til det er gjennomstekt. La kyllingen hvile på kjøkkenbenken til resten av maten er klar.
     
  3. Skyll middagsperler i rennende vann og kok 1 del middagsperler i 2 deler vann med en halv buljongterning. Kok under lokk i 20-25 minutter til perlene er møre. Spe eventuelt med mer vann om nødvendig. Vend inn en ss smør og smak til med salt og pepper før servering.
     
  4. Bland sammen ingrediensene til vinaigretten.
     
  5. Bland sammen fetaost, vannmelon, salat, strimlede sukkererter og kylling i skiver/biter.
     
  6. Server enten middagsperlene på siden eller vend inn i salaten.
     
  7. Vend inn vinaigretten og server med finhakket persille.

Tid: 45-55 min


2 pk kyllingbryst
1 pk middagsperler
1⁄2 buljongterning kylling/grønnsak*
1 vannmelon, ternet
1 pk fetaost, ternet
1 hjertesalat, vasket/revet
1⁄2 pk sukkererter, strimlet på langs

Vinaigrette:
2 ts flytende honning*
1⁄4 dl olivenolje*
1⁄2 dl solsikkeolje/rapsolje*
1 1⁄2 ss balsamicoeddik eller annen god eddik*
salt & pepper*

1⁄2 bunt bladpersille, finhakket


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes


For glutenfri oppskrift, erstatt middagsperler med quinoa.