Sett stekeovnen på 180°C. 

Varm en stekepanne med litt nøytral olje og stek kyllingbrystet på høy varme til det blir gyllent. Bak det ferdig i ovnen i ca 8 minutter og la den hvile i 5 minutter. Del gjerne kyllingbrystet i to for å sjekke at den er ferdig. 

Bruk samme stekepanne og stek bacon til det er sprøtt.

Kok pasta etter anvisning på pakken i rikelig med saltet vann. Sil av pastavannet, bland pasta med rømmen og smak til med salt og pepper.

Bland pasta, paprika og sukkererter. Topp med tynt skivet kylling, bacon, cherrytomater og hakket persille.

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk pasta
½ beger rømme

1 kyllingbryst
1 pk bacon, ternet

1 pk cherrytomat, kuttet i to
1 paprika, ternet
1 pk sukkererter, delt på langs
½ bunt persille, hakket

salt og pepperK


K = fra kjøkkenskapet