Sett ovnen på 190 °C

Tilbered couscous etter anvisning på pakken–gjerne med en buljongterning for ekstra smak.

Ha tacokrydderet på en tallerken, dypp torsken på den ene siden og legg den deretter i en smurt ovnsform med kryddersiden opp. Bak fisken i ovnen i ca. 15 minutter, eller til den flaker seg når du trykker lett på den.

Bland sammen yoghurt, agurk og smak til med sitronsaft, sukker, hvitløk, salt og pepper.

Bland den kokte couscousen med grønnsakene og smak til med olivenolje, sitronsaft, persille, salt og pepper.

Server torsken med couscoussalat og rømmedressing

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk torsk
1 beger tacokrydder 

Couscousalat
1 pk couscous
½ agurk, ternet
1 paprika, ternet
1 bunt persille, grovhakket

Agurkyoghurt
½ beger yoghurt
½ agurk, revet
1 ts sukkerK
1 fedd hvitløkK revet

1 sitronK
salt & pepperK
olivenoljeK


K = Fra kjøkkenskapet 


 Erstatt couscous med quinoa for en glutenfri rett.