Varm ovnen til 180 C.

Kutt fisken i ca. 2x2 cm terninger.

Tilbered couscous etter anvisning på pakken. Vend inn litt olivenolje og smak til med salt og pepper når den er ferdig.

Kutt av en bit av purren, del den i to på langs og kutt i tynne strimler på langs. Kutt resten av grønnsakene og krydderurten som forklart på siden.

Bland saften av 1 lime med 4 ss rapsolje i en skål.

Varm på lompene et par minutter i ovnen og stek fisken i en varm panne med litt olje et par minutter på hver side.

Server alle elementene i forskjellige skåler, sett på bordet, og la hele familien sette sammen sin egen fisketaco. Server limeoljen og yoghurt som dressinger. Får du ikke plass til couscousen inni selve tacoen spises den på siden.

Tips:
Sitter du igjen med rester er det bare å vende alt sammen til en stor salat. Perfekt til lunsj neste dag.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk seifilet – i terninger
2 ss rapsolje*

1 pk lomper fra hemsedal

3 dl couscous
2 ss ekstra jomfru olivenolje*
salt og pepper*

½ potte koriander – grovhakket
1 stk fennikel – super finstrimlet
250 g tomat – i små terninger
½ stk agurk – finstrimlet
½ stk purre – kuttet i fine strimler på langs
1 stk rødløk – finkuttet
½ stk salat – finkuttet

1/3 beger yoghurt

4 ss kaldpresset rapsolje*
1 stk lime – saften

*Fra kjøkkenskapet