Sett stekeovnen på 180°C

Vend potetbåter inn med olje, tørket timian, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 25 minutter til de er møre.

Varm fiskeburgerne ved å steke de litt i pannen eller i ovnen i ca. 10 minutter.

Smak til yoghurt med salt, pepper, en klype sukker og litt sitronsaft.

Bland sammen gulrot, agurk og vend inn god olivenolje, et dryss salt og litt sitronsaft.

Varm brødene et par minutter i ovnen før servering.

Del burgerbrødene, legg på litt grønn salat, en fiskeburger, en skje dressing og skivet tomat.

Server burgeren med agurk- og gulrotsalat og ovnsbakte potetene.

Middagstips:

  • Bruk en mandolinjern eller ostehøvel til å skjære grønnsakene i tynne bånd.
  • Hva med å lage din helt egne yoghurtdressing? Med for eksempel litt ketchup, hakkede sylteagurker, eller hva du måtte ha i kjøleskapet.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


Fiskeburgere (4 stk)
Glutenfritt brød (4 stk)

1 stk gulrot, i tynne bånd
1⁄2 stk agurk, i tynne bånd
Ekstra jomfru olivenolje*
1⁄4 stk sitron*, saften

3 stk tomat, i skiver
1⁄2 salat, i biter

600 g potet, i tynne båter
1 ts tørket timian*

1⁄2 beger yoghurt
1⁄4 stk sitron*

salt og pepper*
1 klype sukker*
olje til steking*

*Fra kjøkkenskapet