Sett stekeovnen på 180°C

Vend potetbåter inn med olje, tørket timian, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 25 minutter til de er møre.

Varm fiskeburgerne ved å steke de litt i pannen eller i ovnen i ca. 10 minutter.

Smak til yoghurt med salt, pepper, en klype sukker og litt sitron- saft.

Bland sammen gulrot, agurk og vend inn god olivenolje, et dryss salt og litt sitronsaft.

Varm burgerbrødene et par minutter i ovnen før servering.

Del burgerbrødene, legg på litt grønn salat, en fiskeburger, en skje dressing og skivet tomat.

Server burgeren med agurk- og gulrotsalat og ovnsbakte pote- tene.

Middagstips:
Bruk en mandolinjern eller ostehøvel til å skjære grønn- sakene i tynne bånd. Hva med å lage din helt egne yo- ghurtdressing? Med for eksempel litt ketchup, hakkede sylteagurker, eller hva du måtte ha i kjøleskapet.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


Fiskeburgere (4 stk)
Burgerbrød (4 stk)

1 stk gulrot, i tynne bånd
1⁄2 stk agurk, i tynne bånd
Ekstra jomfru olivenolje*
1⁄4 stk sitron*, saften

3 stk tomat, i skiver
1⁄2 salat, i biter

600 g potet, i tynne båter
1 ts tørket timian*


1⁄2 beger yoghurt
1⁄4 stk sitron*

salt og pepper*
sukker*
olje til steking*

*Fra kjøkkenskapet