Kjøttdeig

Kjøttdeig

Grassfôret, økologisk kjøttdeig. Perfekt til fredagstacoen – eller kutt pølsen i 4 like skiver og klapp flate, så har du sommerens beste burgere til grillen!



Kjøttdeig behøver ikke å være usunt. For man blir hva man spiser – og det gjelder dyrene også. Vår økologiske kjøttdeig kommer fra Horgan Gård, hvor dyrene får gå ute hele året og er 100 % «grass fed». Dyr som er gressfôret får nemlig en helt spesiell omega 3- balanse og du finner like mye sunne fettsyrer i gressfôret kjøtt som i fisk. Kvaliteten kjennes på smaken.


INNHOLD: 100 % økologisk grass fed kvernet storfe

RASE: Aberdeen Angus


VEKT: 500 G


CA NÆRINGSINNHOLD PR 100G:

Fett: 14 %

Proteiner: 18,5 g

Salt: 1,9 g

Bindevevskollagen: 3 %

Bindevevsprotein av totale protein: 16 %


Les mer om Horgen Gård her.


Les mer om grass fed kjøtt i Aftenposten sin artikkel om Horgen Gård her.

Lag sommerens beste burgere til grillen!

Del kjøttdeigpakken i 4 like biter ved å skjære rett gjennom med en skarp kniv. Fjern deretter plastikken, klapp flate til 4 burgere og krydre rikelig med salt og pepper på begge sider.

Tenn grillen, eller varm en panne på høy varme med litt olje, og grill/stek burgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller etter hvor rå/gjennomstekt du liker burgeren - Har du et steketermometer er burgeren rosa i kjernen ved 65°C.



Prøv også