1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Stek søtpotet og løk i en stor kjele (gjerne støpejern) med litt olje til det har fått farge. Tilsett deretter ingefær, chili, hvitløk, begeret med krydder og la det surre et minutt før du tilsetter tomater og limesaft. La det koke litt inn og tilsett kokosmelk, kikerter og grønnsaksbuljong. Sett på lokk og la det småkoke i 15 minutter. 

  3. Stek blomkål i en varm panne sammen med litt olje til at den begynner og bli brun i kantene. Ha i blomkålen i kokossausen (kormaen) og smak til med litt salt om nødvendig.
     
  4. Server med ris.

Tid: 40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


300 g ris 

1 løk, hakket
1 søtpotet, ternet
2 fedd hvitløk, finhakket
1 grønn chili, hakket
1 boks krydder
1 ss ingefær, revet
2 tomater, grovhakket
1 lime, saften
1 boks kokosmelk
1 terning grønnsaksbuljong*
1 boks kikerter, silt og skylt
1 blomkål, små buketter

stekeolje*
salt*


*Fra kjøkkenskapet