1. Varm ovnen til 200°C og stek brødet i 5-10 minutter.
     
  2. Bland yoghurt og pesto sammen i en stor salatbolle. Smak til med salt og pepper.
     
  3. Sil av vannet på kikertene, kutt rødkålen i så tynne strimler du klarer, riv blomkål på det groveste på rivjernet og kutt resten av grønnsakene som beskrevet. Vend alt i pestodressingen og server med nystekt brød.

Tid: 20-30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 glass gul pesto
1⁄2 beger Rørosyoghurt

2 boks kikerter, silt
1⁄4 rødkål, tynne strimlet
1⁄2 blomkål, revet
1 paprika, ternet
1⁄2 agurk, halvmåner
1⁄2 rødløk, tynne strimler
1⁄2 squash, halvmåner
1 tomat, ternet

1 hirsebrød
salt & pepper*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes