Varm ovnen til 220°C.

Spre gresskar, løk, potet og gulrot utover et stekebrett og vend inn godt med olje. Bak i ovnen til grønnsakene begynner å ta farge, ca 20 minutter.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Varm en gryte med litt olje og tilsett de bakte grønnsakene, begeret med krydder, chili og ingefær. La det frese i 30 sekunder, tilsett deretter 1 dl vann og la det koke i 5 minutter. 

Tilsett halvparten av yoghurten, linser og smak til med limesaft og salt. 

Bland sammen ingrediensene til mangosalsaen og smak til med limesaft. 

Pisk sammen egg og pensle den ene siden av tortillalefsene. Varm en tørr stekepanne på høy varme og stek siden med egg til lefsene er gylne. 

Fyll tortillaene med gresskar- & linsecurry, mangosalsa, yoghurt og masse koriander!

Server kathi-rullene med ris på siden. 

Tid: 30–35  minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


Gresskar- & linsecurry
1 flaskegresskar, skrelt/små terninger
1 løk, tynne båter
3 poteter, ternet
3 gulrot, skivet
1 boks linser, silt/skyldt
1 beger krydder
½ chili, finhakket uten frø
1 ss ingefær, revet
1 beger Rørosyoghur
½ sitron, saften

mangosalat
1 mango, ternet
1/4 potte koriander, hakket
1 lime, saften
1 grønn paprika, ternet

1 pk tortillalfser
1 eggK

1 pk ris
¼ potte koriander til servering

salt & pepperK


K = fra kjøkkenskapet