1. Varm ovnen til 200°C.
     
  2. Ha søtpotet, sellerirot og løk i en ildfast form. Vend inn litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i 20-30 minutter til grønnsakene har fått farge i kantene og er møre.
     
  3. Skjær fiskepuddingen i skiver og bland sammen karrima- rinaden. Vend skivene i marinaden og stek i litt smør til fiskepuddingen er gyllen på begge sider.
     
  4. Kok opp en kjele med 2 cm vann. Damp brokkoli under lokk i 4-7 minutter. Sil av vannet og vend inn litt smør eller olivenolje, salt og pepper.
     
  5. Smak til rømme med karrikrydder.
     
  6. Server den stekte fiskepuddingen med dampet brokkoli, ovnsbakte grønnsaker og karridressing.

Middagstips:

Sløyf karrikrydder dersom barna synes det gir for mye smak. Stek noen skiver med marinade og noen uten. Del rømmen i to og ha del en med karrikrydder og en del uten.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk fiskepudding

700 g søtpotet, staver
500 g sellerirot, staver
3⁄4 løk, båter

1 brokkoli, buketter

karridressing:
1⁄2 beger Rørosrømme
1⁄2-1 ts karrikrydder*

karrimarinade:
1 ss karrikrydder*
2 ss stekeolje*
smør*
olje til steking*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes