Varm ovnen til maks. 

Vend squashen i litt salt og noen dråper olivenolje. La saltet trekke ut litt av væsken i squashen mens du kutter resten av grønnsakene og blander sammen den hvite sausen. 

Varm en grill- eller stekepanne på høy varme. Grill squashen til den har fått fin gyllen farge. 

Behold bakepapiret under pizzabunnene og legg på bakebrett. Det er greit at kantene overlapper litt.  

Smør pizzabunnene med et tynt lag rømmesaus, fordel revet ost og topp med tomat, grillet squash, rødløk og et dryss salt og pepper.   

Stek i ovnen til skorpen er gyllen og grønnsakene er bakt.

Dryss gjerne over litt olivenolje ved servering. 

Tid: 25 minutter


½ squash, skivet
salt & olivenolje K

Hvit saus
½ beger rømme
1 ts oregano K
½ persille, grovhakket
salt & pepper

4 pizzabunner
1 bit Fosheim ost, revet
1 pk cherrytomat, delt i to
½ rødløk, skivet
salt & pepper K


K - fra kjøkkenskapet.