Varm ovnen til maks. 

Bland rømme, hvitløk, persille, salt, pepper og oregano. 

Behold bakepapiret under pizzabunnene og legg på to bakebrett. Det er greit at kantene overlapper litt.

Fordel rømmesausen på pizzabunnene. Topp med ost, cherrytomat og oliven. 

Bak i ovnen i ca. 6 minutter eller til den er sprø og gyllen.

Topp med basilikum og server.


Middagstips 

Til denne retten bruker vi våre halvstekte pizzabunner fra Kolonihagen Bakeri. Laget på kun naturlige, økologiske råvarer, ingen snarveier eller tilsatt gluten. 

Tid: 20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


4 pizzabunner

1 beger rømme
1 ts oregano K
1 fedd hvitløk, revet
½ bunt persille, hakket
salt & pepper K

1 bit Valdres ost, revet
1 pk cherrytomat, halvert
1 glass kalamataoliven, kuttet
1 pose ruccola

salt & pepper K


K = fra kjøkkenskapet