Honning

Honning

Vi har fått tak i et begrenset antall av sesongens honning fra BYBI, en fast honning fra Maridalen. Innhold Fast honning fra Maridalen 
Volum 100 g

 

Honning er ikke bare honning
Honning smaker av vekster biene sanker nektar fra. I byen finner biene plenblomster og stauder, krokus, frukttrær og løvetann, bærbusker og parktrær. I Oslomarka får honningen en smak av lyng når sommer blir til høst. 

Vi har klart å huke tak i et lite parti fra BYBI med honning fra Maridalen. 
Honningen fra Maridalen er fruktig med preg av bringebær, krydder, litt nellik og vanilje. En ganske rik honning med fin fedme og parymert avslutning. 

BYBI
BYBI er et urbant, frivillig birøkterlag, som tar vare på bienes verden i hovedstaden og jobber for å øke bibestanden – samtidig som de produserer helt fantastisk honning. Honningen får et helt særeget preg etter hvor biene har svermet. De omtaler gjerne seg selv som "mikroaktivister"; de som jobber for at byens pollinerende insekter skal få det bedre. De arrangerer kurs og aktiviterer hele året slik at flere kan lære mer om bienes fantastiske verden. 

Se filmen: "Vi er birøkterne" 

 


Din egen kasse:

I nettbutikken kan du lage din egen kasse med akkurat de produktene du ønsker deg. Du kan også bygge videre på en av standardkassene under våre kasser. Da får du de ekstra varene levert uten ekstra frakttillegg.Prøv også

 • Jordbær- & rabarbrasyltetøy sukkerfritt

  Jordbær- & rabarbrasyltetøy sukkerfritt

  Økologogisk syltetøy uten sukker. Sukker er ersattet med en balansert søtning av fruktekstrakt og agavenektar. 85% frukt og bær, ingen kunstig søtning.
  Les mer
 • Grutensåpe peppermynte

  Grutensåpe peppermynte

  Grutensåpa er en pleiende og samtidig litt røff skrubbsåpe som er super når du har gravd i jorda, kokkelert på kjøkkenet eller mekket på sykkelen.
  Les mer
 • Hirsebrød

  Hirsebrød

  Barnas favoritt fra Kolonihagen Bakeri. Brødet er økologisk og har et høyt innhold av jern og mineraler. Passer godt til matpakker og alle typer sandwicher.
  Les mer