Kok ris etter anvisning på pakken.

Legg posen med høne i varmt vannbad eller under rennende varmt vann til kraften har smeltet. 

Ta ut hønen av posen, plukk kjøttet av beina og riv i biter. Tilsett sammen med kokosmelk i en stor gryte. Kok opp og la det putre mens du kutter og steker grønnsakene;

Varm en stekepanne på høy varme med litt olje. Stek grønnsakene (utenom purre, chili og ingefær) til det har tatt farge. Tilsett ingefær, chili og la det steke videre et minutt. 

Tilsett de stekte grønnsakene i gryten og la det småkoke under lokk i 9 minutter. Tilsett purre, fishsauce, limejuice, soyasaus og la det småkoke et minutt videre. 

Server hønsegryten med ris.

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

2 pk sous vide høne
1 boks kokosmelk
1 paprika, grove terninger
1 squash, grov ternet
1 rødløk, båter
½–1 grønn chili
1 ss revet ingefær
½ purre
1 ss soya K
1 ss fishsauce K
1 lime, saften

salt & pepper K
olje til steking K


K = fra kjøkkenskapet