Varm ovnen til 180°C.

Vend potetbåter i litt olje, salt, pepper og litt tørket timian/oregano. Bak i ovnen i ca. 25 minutter.

Stek løk i en panne på middels varme til den har falt godt sammen og er gyllen. Tilsett litt soyasaus mot slutten og smak til med salt og pepper.

Stek hjorteburgerne i en panne eller legg de inn i ovnen mot slutten av steketiden på potetene. Burgerne er ferdig stekt så behøver kun å varmes.

Varm brødene et par minutter i ovnen.

Server burgeren med stekt løk, potet, økologisk ketchup, grønn salat, skivet tomat og agurk.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


4 Hjorteburgere
4 burgerbrød fra Kolonihagenbakeri

600 g potet, i tynne båter
tørket timian/oregano*

2 1⁄2 løk, i tynne skiver
1 ts soyasaus*

1⁄2 pk salat, skivet
1⁄2 agurk, skivet
2 tomater (250 g), skivet

olje til steking*
salt og pepper*

 

*Fra kjøkkenskapet