Kutt alle grønnsakene som beskrevet. 

Stek løk, paprika, gulrot og sellerirot i en stor kjele sammen med litt smør til det har fått farge.

Tilsett hvitløk, paprikapulver, tomatpuré og la det steke et minutts tid. Tilsett tomatpassata, buljong, potet og laurbærblad. Bland alt og la det koke under lokk i ca. 15 minutter. 

Vend inn linser og kok videre i 5 minutter.

Smak til med salt, pepper og rør inn hakket persille.

Server gulasjen rykende varm toppet med cottage cheese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 løk, ternet
1 rød paprika, ternet
1 grønn paprika, ternet
3 gulrot, ternet
1 sellerirot, ternet
3 fedd hvitløk, finhakket eller revet
1 - 2 ss paprikapulver K
1 ss tomatpuré K
1 glass tomatpassata
400 g potet, ternet
½ l grønnsaksbuljong K
2 laurbærblad K

1 boks linser, silt og skylt
½ potte persille, hakket
1 beger cottage cheese

smør K
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet