Kutt alle grønnsakene som beskrevet. 

Stek svinekjøttdeigen med løk, paprika, gulrot og sellerirot i en stor kjele sammen med litt smør til det har fått farge.

Tilsett hvitløk, paprikapulver, tomatpuré og la det steke et minutts tid. Tilsett tomatpassata, buljong, potet og laurbærblad. Bland alt og la det koke under lokk i ca. 15 minutter. 

Smak til med salt, pepper og rør inn hakket persille.

Server gulasjen rykende varm toppet med rømme.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk svinekjøttdeig
1 løk, ternet
1 rød paprika, ternet
1 grønn paprika, ternet
3 gulrot, ternet
1 selleri, ternet
3 fedd hvitløk, finhakket
1-2 ss paprikapulverK 
1 ss tomatpuréK
1 glass tomatpassata
5 dl grønnsaksbuljongK
400 g potet, ternet
2 laurbærbladK

½ potte persille, hakket
½ beger rømme

smørK
salt & pepperK


K = Fra kjøkkenskapet