Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt grønnsaker som beskrevet.

Varm en stor gryte med litt olje og stek svinekjøttet. Når det er gjennomstekt, ta det ut av gryten og legg til side. 

Stek alle grønnsakene til det begynner å ta farge. Tilsett deretter paprikapulver, sukker, tomatpassata og vann. 

La gryten koke i 5 minutter til sausen har tyknet litt.

Tilsett svinekjøttet og kok videre i 3 minutter.

Smak til med salt, pepper og server med ris. 

Tid: 40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

1 pk strimlet svinekjøtt
1 paprika, ternet
1 løk, ternet
3 gulrot, ternet
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ss paprikapulver K
1 ts sukker K
1 laurbærblad K
1 glass tomatpassata
2 dl vann

nøytral olje K
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet