Grutenskrubb peppermynte

Grutenskrubb peppermynte

Med Grutenskrubben kan du pleie kroppen samtidig som du verner om miljøet. Den økologiske kaffeskrubben er helt naturlig og fri for mikroplast og andre miljøskadelige stoffer.Gruten har vært innom oss på Lilleborg og hentet økologisk kaffegrut slik at vi nå at vi har fått fantastisk såpe og skrubb i vår nettbutikk! Alle ingrediensene er såklart økologiske.

Innhold
Kaffegrut fra Kolonihagen Lilleborg, ekstra virgin kokosolje, rørsukker, havsalt (fra Norwegian Salt Works), kaffehusk/chaff (skallet på kaffebønnen), peppermynteolje

ca. 200 g pr pakke.

Holdbarhet
I lukket pose holder skrubben seg minst i et år. Åpnet i rundt 6 måneder. For best holdbarhet oppbevar skrubben tørt og kjølig, med lukket zip. Unngå å få vann i posen. Om skrubben klumper seg litt er det kokosoljen som har stivnet. Løs den opp med hendene før du påfører i dusjen. 

Om ingrediensene
Kaffegruten fjerner sammen med rørsukker og havsalt effektivt døde hudceller, øker blodsirkulasjonen, og får frem frisk og ny hud. Ekstra virgin kokosolje lukter himmelsk, er fuktighetsgivende og gjør huden myk og smidig. 

Peppermynte virker kløestillende og er kjølende, hjelper på konsentrasjonen og er humørstimulerende.

Kaffehusken/chaff har et hint av kaffelukt og gir skrubben en god luftig konsistens. 

Det beste stedet å være sammen med Grutenskrubben er i dusjen;

 • Gjør huden våt
 • Bruk en håndfull eller to for hele kroppen 
 • Skrubb med sirkulære bevegelser 
 • La med virke i 5-10 minutter - syng en sang eller mediter 
 • Skyll av og føl deg som et nytt menneske
 • Repeter 1-2 ganger i uka 

NB: Grutenskrubben passer både på kropp og og i ansikt. Men husk å teste skrubben på et lite område noen timer før du tar den i bruk. Vær forsiktig rundt øynene.

 


Din egen kasse:

I nettbutikken kan du lage din egen kasse med akkurat de produktene du ønsker deg. Du kan også bygge videre på en av standardkassene under våre kasser. Da får du de ekstra varene levert uten ekstra frakttillegg.Prøv også

 • Grutensåpe lavendel

  Grutensåpe lavendel

  Grutensåpa er en pleiende og samtidig litt røff skrubbsåpe som er super når du har gravd i jorda, kokkelert på kjøkkenet eller mekket på sykkelen.
  Les mer
 • Grutensåpe peppermynte

  Grutensåpe peppermynte

  Grutensåpa er en pleiende og samtidig litt røff skrubbsåpe som er super når du har gravd i jorda, kokkelert på kjøkkenet eller mekket på sykkelen.
  Les mer