Grutensåpe lavendel

Grutensåpe lavendel

Grutensåpa er en pleiende og samtidig litt røff skrubbsåpe som er super når du har gravd i jorda, kokkelert på kjøkkenet eller mekket på sykkelen.Gruten har vært innom oss på Lilleborg og hentet økologisk kaffegrut slik at vi nå at vi har fått fantastisk såpe og skrubb i vår nettbutikk! Alle ingrediensene er såklart økologiske.

Innhold
Olivenolje, kokosolje, kaffe, kaffegrut fra Kolonihagen Lilleborg, lavendelolje

100 g pr såpestykke

Grutensåpa er laget helt uten konserveringsmidler, men holder seg likevel i lang tid. Minst 2 år etter den er laget (hver såpe viser produksjonsmåned) om den holdes tørr mellom bruk. La den ligge på et drenerende underlag, evt en svamp, eller heng den opp med hyssing. Hold den borte fra direkte sollys. 


Om ingrediensene
Mens kaffegruten effektivt fjerner lukt og skitt fra hender, tilfører kokos og olivenolje næring til huden, og gjør den myk og glatt. Kaffen gir såpa litt ekstra farge, tilfører koffein og helsebringende antioksidanter.

Lavendel er betennelsesdempende, bekjemper bakterier, er celle fornyende og har en beroligende duft. 

I tillegg til bruk på hender er Grutensåpa også fin for kropp og føtter. Den bidrar til å fjerne døde hudceller, får i gang blodsirkulasjonen og gir huden nytt liv.

Grutensåpa er helt naturlig og inneholder kun økologiske ingredienser. Også kaffegruten som utgjør ca 20 % av innholdet, og som er samlet inn ved hjelp av lastesykkelen HurtiGruten. 

Grutensåpa støpes og skjæres for hånd og, og variasjoner i utseende, farge, form og vekt vil derfor forekomme. Vi håper at du har forståelse for dette og setter pris på et unikt kvalitetsprodukt, som ikke er produsert på samlebånd. Vi benytter oss av kaldprosess metoden i produksjon, som betyr at ingen av ingrediensene varmebehandles, og på den måten beholdes også de gode egenskapene og næringsstoffer. Hvert såpestykke er lagret i 3-4 uker før såpa pakkes og kan taes i bruk.

 


Din egen kasse:

I nettbutikken kan du lage din egen kasse med akkurat de produktene du ønsker deg. Du kan også bygge videre på en av standardkassene under våre kasser. Da får du de ekstra varene levert uten ekstra frakttillegg.Prøv også

 • Grutenskrubb peppermynte

  Grutenskrubb peppermynte

  Med Grutenskrubben kan du pleie kroppen samtidig som du verner om miljøet. Den økologiske kaffeskrubben er helt naturlig og fri for mikroplast og andre miljøskadelige stoffer.
  Les mer
 • Grutensåpe peppermynte

  Grutensåpe peppermynte

  Grutensåpa er en pleiende og samtidig litt røff skrubbsåpe som er super når du har gravd i jorda, kokkelert på kjøkkenet eller mekket på sykkelen.
  Les mer