Kok ris etter anvisning på pakken. Tilsett gjerne noen skiver ingefær og en halv lime i kokevannet.

Kutt grønnsaker som beskrevet på siden. 

Saus
Kok opp buljongterning, vann, soyasays, limesaft, chili og revet ingefær. 

Rør sammen maizena og kaldt vann. Tilsett i gryten og kok opp mens du rører med en visp. Skru av varmen. 

Varm en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje på høy varme. Wok grønnsakene i to omganger, vi liker at det får litt farge. Ha alle grønnsaken tilbake i pannen og tilsett sausen.  La woken koke i 1-2 minutter og vend inn hakket koriander.

Server grønnsakswok med ris.

Tid: 30  minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris
1 cm ingefær, i skiver

1 rødløk, båter
1 squash, strimlet
2 gulrot, strimlet
1 paprika, strimlet
1 pk sukkererter
2 stilker stangselleri, skivet

saus
¼ grønnsaksbuljongterning K
2 dl vann K
1 dl soyasaus K 
½ lime
½ chili, finhakket
1 ss revet ingefær

1,5 ss maizena K 
2 ss vann kaldt vann K
1 potte koriander


K = fra kjøkkenskapet