1. Varm ovnen til 225°C.
     
  2. Varm en panne med litt olje. Stek aubergine til den er gyllen. Tilsett squash løk, paprika, chili, hvitløk og persille.
     
  3. Når grønnsakene er myke, tilsett bønnene og tomatene og rør godt rundt. Smak til med salt og pepper.
     
  4. Ha grønnsaksmiksen i en ildfast form og smuldre over fetaosten. Stek i ovnen til osten er gyllen, ca. 15 minutter, og server.

Tips

Har du grønnsaker i kjøleskapet som synger på siste vers? Tryll de bort i denne formen!Ikke kast unødvendig mat, lek heller med kreativiteten!

Tid: 30 minutter
Antall personer: 4


1 aubergine, ternet
1 squash, skivet
1 løk, strimlet
1 paprika, strimlet
1 chili, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1/3 potte persille, finhakket
1 tomat, båter
2 bokser kidneybønner, silt
1 pk fetaost, smuldret
salt & pepper*

 


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes