Skrell potet og del i fire båter. Kok i lettsaltet vann i ca. 10 minutter til de er nesten ferdig.  

Kutt resten av grønnsakene.

Sil av vannet på potetene.

Varm en stor kjele med litt olje. Tilsett løk, kokte poteter, garam masala, karri og cummin. La det surre til løken er blank og potetene har tatt litt farge. Tilsett hvitløk og chili, og la det surre videre et minutt.

Tilsett brokkoli, squash, knust tomat og vann. La gryten småkoke til brokkolien er mør. Smak til med salt og pepper.

Tilbered couscous etter anvisning på pakken. Tilsett litt olivenolje og litt sitronsaft om du har når den er ferdig.

Server med couscous og grovhakket koriander.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 2


400 gram potet – i båter
1 stk brokkoli – i buketter
1 stk squash – i biter
1 stk løk – i båter
½  stk chili, uten frø – finhakket
2 fedd hvitløk – finhakket
½ dl stekeolje*

½  spiseskje garam masala*
½  spiseskje karri *
½  spiseskje cummin*

1 glass knust tomat
2 ½ desiliter vann
salt og pepper*

3 desiliter couscous
½ dl ekstra jomfru olivenolje*
¼ sitron*

½ pt koriander

*Fra kjøkkenskapet

Denne oppskriften er melkefri. Ersatt couscous med quinoa for glutenfri rett.