1. Kutt alle grønnsakene som beskrevet. Vask svartkålen, fjern de grove stilkene og kutt i strimler.

  2. Kok potet-, gulrot- og pastinakkterninger i saltet vann i ca. 5 minutter. Sil av vannet.

  3. Varm en stor stekepanne med litt smør og stek potet, gulrot, pastinakk, fennikel, løk og squash til alle grønnsakene er godt stekt og møre.

  4. Vend inn svartkål, finhakket persille og smak til med salt og pepper.

  5. Vend sammen ingrediensene til den syltede agurken.

  6. Stek speilegg i en stekepanne, slik du liker eggene dine best.

  7. Server pytt i panne med stekt egg og lynsyltet agurk.

Tid: 35 min


600 g potet, grove terninger
400 g gulrot, grove terninger
300 g pastinakk, grove terninger
1 fennikel, terninger
1 rødløk, terninger
1 squash, terninger
1 pk svartkål, uten stilk, strimlet
1⁄2 bunt persille, finhakket
4 egg

Syltet agurk:
1 agurk, skivet
1 ts eddik*
1 ts sukker*
2 ss olivenolje
1⁄2 - 1 ts salt

olje og smør til steking*
salt og pepper*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes