Kok nudler, et minutt eller to kortere enn anvist på pakken. Sil av vannet og skyll i kaldt vann for å stanse kokeprosessen. 

Kjør ingrediensene til kokossausen i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser. 

Varm en stor stekepanne med litt olje og stek alle grønnsakene (utenom sukkererter) til de har fått farge, men fortsatt har litt tygg i seg. 

Tilsett sukkererter, kokossaus og la det koke i et minutt. Tilsett koriander og smak til med evt litt mer soyasaus og lime. 

Server gryten med nudler. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk nudler

kokossaus
1 boks kokosmelk
1 ss revet ingefær
½ lime, saften
1 grønn chili, finhakket
2 ss soyaK

1 squash
1 grønn paprika
1 rødløk
1 pk sukkererter

½ potte koriander

salt & pepperK


K = Fra kjøkkenskapet