Sett ovnen på 180°C.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Brun kyllingen på begge sider i en stekepanne med litt olje, salt og pepper og bak den ferdig i ovnen i ca. 15 minutter eller til den har en kjernetemperatur på  68°C.

Kjør ingrediensene til kokossausen glatt i en blender eller med en stavmikser. 

Kutt resten av grønnsakene som beskrevet.

Varm en vid gryte eller wokpanne med litt olje. Stek alle grønnsakene til det begynner å ta farge. Tilsett kokossausen, rør om og gi sausen et oppkok. Skru ned varmen og la den trekke i tre minutter.

Kutt kyllingen i tynne skiver og bland i woken, server med ris og limebåter.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris
1 kyllingbryst

Kokossaus
1 boks kokosmelk
1 bit ingefær
½ lime, saften
½ - 1 grønn chili
2 ss soya eller fishsauceK

1 paprika, grove terninger
1 squash, grov ternet
1 rødløk, båter

1 lime, båter
salt & pepperK
olje til stekingK


K = Fra kjøkkenskapet