Grillmiks

Grillmiks

Vi har satt sammen en miks av sommerens beste økologiske grillmat fra Stange, ASK og Heinrich Jung. Få den beste smaken av sommeren med et utvalg økologiske råvarer til grillen. Vi velger alltid råvarer fra produsenter og dyr vi vet har hatt det gått – for miljøet og smakens skyld. 

Inneholder
2 pk/500 g økologisk kyllingbryst fra STANGE 
1 pk/300 g økologisk pablo (chorizo) grillpøse fra ASK 
1 pk/500 g økologisk svin ytrefilet fra Heinrich Jung og ASK gård. 

 

Økologisk kylling fra STANGE
Hos Anette og Kjell Birger Frøyland på gården Hattefjeld i Tistedal er det viktig at dyrene har det godt. De økologiske kyllingene spiser økologisk fôr og har tilgang til utearealet på gården, samt vaglepinne som stresser ned kyllingen. Det er kun 6 kyllinger på hver kvadratmeter, som betyr at de har ekstra god plass til å bruse med fjærene!

 

Hos ASK, starter alt med råvaren. 

«Vi bruker kun duroc-gris som er kjent for sin saktevoksende, unike kjøttkvalitet sammen med de aller beste krydder som er å oppdrive. Ingen tilsetningsstoffer, kun kjøtt, urter – og selvfølgelig er alt økologisk.»

Håndverk står sentralt.
«Hver pølse stoppes for hånd og hvert enkelte kjøttstykke håndsurres. Effektivt er det kanskje ikke, men det handler om et håndverk og en stolthet for det man lager.»

Historie og tradisjon står sentralt på ASK Gård.
«Vi har tatt med oss den stolte italienske tradisjonen for å lage utsøkt spekemat og kombinert dette med norsk tradisjon for kjøttkvalitet i verdensklasse.»

Pølsene og ytrefileten er produsert av økologisk duroc-svin som har levd gode liv hos Heinrich Jung på Åmot Gård i Solør.