1. Ønsker du å flytte kjøkkenet ut, begynn med å tenne grillen.
     
  2. Tilbered couscous/hirse etter anvisning på pakken.
     
  3. Bland sammen ingrediensene til tzatzikien og smak til med salt og pepper.
     
  4. Kutt paprika, squash og aubergine i grove biter, vend i litt olje og stek i en varm panne, eller legg på grillen, til grønnsakene er myke (hvis du vil jukse litt, fungerer også en grillpanne bra!). Vend de ferdige grønnsakene med couscous, finhakket persille og 2 ss olivenolje. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft hvis du har.
     
  5. Stek eller grill pølsene til de er gylne og gjennomstekte, server sammen med couscoussalat, grønn salat og topp med tzatziki.

Tid: 30-40 min


1 pk pølse

1 pk couscous eller hirse
1⁄4 kyllingbuljongterning*


1 paprika, grove biter
1⁄2 squash, grove biter
1 aubergine, grove biter
2 ss olivenolje*
1⁄2 bunt persille, finhakket
1⁄4 sitron**, saften

tzatziki:
1⁄2 agurk, revet
1⁄2 beger Rørosyoghurt
1 fedd hvitløk**, finhakket/ revet
1⁄2 salat
salt & pepper*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes