1. Kok middagsperlene etter anvisning på pakken.

  2. Bland sammen ½ beger yoghurt med ½ potte hakket basilikum og revet sitronskall av ½ sitron. Tilsett 1 klype salt og godt med nykvernet pepper.

  3. Stek rødløk og paprika i en varm panne til at de har fått farge. Bland sammen med middagsperlene og vend inn saften av ½ sitron og at par spiseskjeer med god olivenolje. Smak til med salt og pepper.

  4. Vask og riv salaten. Legg opp på et stort fat og fordel middagsperlene over. Topp med cherrytomat, agurk, oliven og biter av fetaost.

  5. Server med yoghurtdressing og resten av basilikumen ved siden av.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk middagsperler
½ rødløk, båter
1 grønn paprika, grove biter
½ pk hjertesalat
1 lollo-salat
½ glass oliven
½ agurk, ternet
1 pk cherrytomat, delt i to
1 pk fetaost, i biter
½ sitron
½ beger yoghurt
1 potte basilikum
olivenolje*
salt & pepper*


*Fra kjøkkenskapet