Stek brødet etter anvisning på pakken.

Fordel laks, løk og purre i en ildfast form.

Visp sammen egg og melk. Smak til med salt og pepper, og fordel massen i den ildfaste formen. Stek formen i ovnen i 25-30 minutter. Når eggemassen har satt seg er den klar. Ta den ut og la den stå og hvile i 5 minutter før du serverer.

Vend sammen ingrediensene til salaten, smuldre over fetaosten og vend inn litt god olivenolje.

Server frittataen med salat, brød og godt smør.

 

MIDDAGSTIPS
Liker ikke barna røkelaks? Unnlat å tilsette den i eggemassen, og server den heller ved siden av.

Tid: 40 min


1 brytebrød

1 pk laks, strimlet
1⁄2 purre, i skiver
1 løk, ternet

8 egg
2 dl melk*

salat:
1 fetaost, smuldret
1 salat, vasket
200 g gulrot, revet
1 eple, ternet

ekstra jomfru olivenolje*
salt og pepper*