Kok risen etter anvisning på pakken.

Varm en stekepanne eller wokpanne med litt olje og stek kjøttdeigen til den er gjennomstekt. Løft ut av pannen og la den hvile på en tallerken mens du fortsetter matlagingen.

Tilsett mer olje i pannen og stek alle grønnsakene (utenom reddik) på litt over middels varme til de begynner å bli myke, men fortsatt er sprø. Tilsett kjøttdeigen og risen - fjern pannen fra varmen. Tilsett sammenpisket egg og rør godt rundt mens eggene blir stekt. Sett eventuelt pannen tilbake på varmen dersom eggene ikke blir faste.

Tilsett soyasaus, salt og pepper etter smak. Høvle over reddik rett før servering.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


3 dl ris
1 pk kalkunkjøttdeig
1-2 fedd hvitløk*, finhakket/revet (kan sløyfes)
1 løk, i båter
1 paprika gul, i båter
1 paprika rød, i båter
1 chili, uten frø, finhakket
1 bit ingefær, finhakket/revet
1 pak choi, i grove biter
2 egg, sammenpisket
1⁄2 bunt reddik
soyasaus*
salt og pepper*

 

 

*Fra kjøkkenskapet