1. Varm ovnen til 220°C.

  2. Varm en panne med litt olje. Stek squash, paprika og løk i en panne til det er mørt. Tilsett smørbønner og stek videre til det er varmt.

  3. Del focaccia på langs og fordel grønnsaksblandingen over, dryss over revet ost og topp med tomatskiver.

  4. Stek i ovnen i 10-15 minutter, eller til osten er fin og gyl- len. Dryss over koriander ved servering.

 


Middagstips

Vi har kjørt på og lagt alt fyllet og grønnsakene på toppen av pizzaen - server gjerne med en grønn salat ved siden av om du ønsker det.

Tid: 30 minutter


1 1⁄2 focaccia, delt på langs
1 Fosheim-ost, revet
1⁄2 squash, skivet
1 paprika, strimlet
1 løk, strimlet
2 tomater, skivet
1/3 potte koriander, finkuttet
2 boks smørbønner, hakket
olje til steking*

 


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes