Kok opp en kjele med vann til nudlene og kutt grønnsakene som beskrevet på siden.

Varm en vid gryte med litt olje. Stek sopp til det har fått farge.

Tilsett fennikel, gulrot, chili, ingefær og fres 1–2 minutter.

Tilsett limesaft, vann og kokosmelk. Kok opp og smak til med fishsauce (eventuelt soyasaus).

Kutt fisken i store terninger og tilsett i gryten. Skru ned varmen på platen og la fisken trekke under lokk i 5–10 minutter.

Kok nudlene etter anvisning på pakken.

Server suppen med vårløk, nudler og hakket koriander.

Tid: 35  minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk nudler

100 g aromasopp, skivet
1 fennikel, tynt skivet
2 gulrot, strimlet
1 chili, finhakket
1 ss ingefær, revet
1 lime, saften
1 boks kokosmelk
4 dl vann
3 ss fishsauce* (kan erstattes med soyasaus)
1 pk seifilet, store biter
2 vårløk, skivet
1 potte koriander


* = fra kjøkkenskapet