1. Varm ovnen til 200°C.
   
 2. Ha potet og rødløk i en ildfast form. Vend inn litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i 20-30 minutter til grønnsakene har fått farge i kantene og er møre. Kutt potetene i tynne nok båter slik at de blir ferdig i tide.
   
 3. Skjær fiskepuddingen i ca. 1,5 cm tykke skiver. Bland sammen karrimarinaden og vend fiskepuddingen i marinaden. Varm en stekepanne med litt smør og stek fiskepuddingen til den er gyllen på begge sider.

  Mens fiskepuddingen steker:
   
 4. Kok opp en kjele med saltet vann. Tilsett grønne bønner og la de koke i 2 minutter før du også tilsetter ertene og lar de koke i 2 minutter til. Sil av vannet og skyll grønnsakene i kaldt vann slik at du stopper kokeprosessen.
   
 5. Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt fennikel i så tynne skiver du klarer. Bland fennikelen med de grønne bønnene og ertene og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
   
 6. Smak til yoghurten med 1⁄2 - 1 ts karrikrydder, salt og pepper.
   
 7. Server den stekte fiskepuddingen med bønnesalat, ovnsbakte poteter og karridressing.

Middagstips:

Sløyf karrikrydder dersom barna synes det gir for mye smak. Stek noen skiver med marinade og noen uten. Del yoghurten i to og ha del en med karrikrydder og en del uten.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk potet, tynne båter
1⁄2 rødløk, båter

1 pk fiskepudding, skiver

Karrimarinade
1 ss karrikrydder*
2 ss stekeolje*

1 pk grønne bønner
1⁄2 fennikel, høvlet
1 pk erter

1⁄2 beger Rørosyoghurt
1⁄2 -1 ts karrikrydder*

smør*
olivenolje*
olje til steking*
salt & pepper*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes