Varm ovnen til 180°C.

Vend søtpotet i litt god olje, salt og pepper. Bak i ovnen i 15-20 minutter til de er gylne og fine.

Bland ½ ts karri med yoghurt og smak til med salt og pepper.

Bland sammen salat, agurk og paprika. Vend inn litt god olivenolje og salt.

Bland 1 ss karri med 2 ss rapsolje. Skjær fiskepuddingen i skiver og vend deretter i karrioljen. Stek fiskepuddingen i en panne med litt smør eller rapsolje til den er gyllen.

Server den stekte fiskepuddingen med søtpotetfries, salat og karridressing.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


700 g søtpotet (i staver/båter)
½ dl kaldpresset rapsolje*
salt og pepper*

1/2 beger yoghurt fra Røros
½ ts karrikrydder*
salt og pepper*

½ stk salat (vasket og revet)
1/3 stk agurk (i terninger)
1 stk eple (i staver)
½ bunt reddik (i tynne skiver)
ekstra jomfru olivenolje*
salt*

1 pk fiskepudding fra Kreativ Catering (i ca. 1 cm skiver)
2 ss kaldpresset rapsolje*
1 ss karrikrydder*

*fra kjøkkenskapet