Varm ovnen til 220°C eller tenn grillen.

Kok ris etter anvisning på pakken. Riv av fire ark aluminiumsfolie litt større en et A4 ark. Skal pakken være på grillen er det lurt å ha doble ark. Ha litt olivenolje på arket og fordel squash og paprika utover.

Deretter legger du på torsk, har på litt salt & pepper og et par spiseskjeer tacosaus.

Pakk aluminiumsfolien slik at den er helt tett og bak i ovnen eller på grillen i ca 10-12 minutter. Tiden fisken bruker på å bli ferdig vil variere utfra størrelse på fisken og varmen på grillen/ovnen - det kan derfor være lurt å åpne pakkene underveis og sjekke fisken. Fisken er ferdig når den flaker seg.

Server fiskepakkene med hakket persille en skje rømme og ris.

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

1 pk torsk i prosjonsstykker
1 gul paprika, ternet
1 squash, delt på langs og skivet
1 glass tacosaus

½ bunt persille, hakket
½ boks rømme

salt & pepperK


K = fra kjøkkenskapet