1. Varm ovnen til 200°C eller tenn grillen.
     
  2.  Kok potet og blomkålbiter til det er mørt. Sil av vannet og tilsett en klatt smør. Mos til en puré med en stavmikser eller stappe og smak til med salt og pepper. Spe med melk om stappen blir for tykk.
     
  3. Riv av noen ark aluminiumsfolie som vist på bildet slik at du får en pakke pr. person. Skal pakken på grillen kan det være lurt å bruke doble ark. Fordel grønnsakene, legg på fiskebiter og ha over litt soyasaus, salt, pepper, sitronsaft, revet sitronskall og gjerne en klatt smør.
     
  4. Pakk sammen pakkene. Det er viktig at de er helt tette slik at dampen ikke siger ut.
     
  5. Legg pakkene på grillen i 15-20 minutter eller i ovnen i ca. 15 minutter. Tiden fisken bruker på å bli ferdig vil variere utfra størrelse på fisken og varmen på grillen/ovnen - det kan derfor være lurt å åpne pakkene underveis og sjekke fisken.
     
  6. Åpne fiskepakkene og server med blomkålpuré.

Middagstips

Tilsett en slant hvitvin i fiskepakkene til de voksne! Har du grønnsaksrester i kjøleskapet som synger på siste vers? Kutt opp og tilsett i fiskepakkene.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 blomkål, grove biter
300 g potet, skrelt og ternet

1 pk torsk, i biter
1 brokkoli, veldig små buketter
1⁄2 fennikel, tynne skiver
2 gulrøtter, tynne staver
1 pk sukkererter
1⁄2 sitron, skall & saft
4 ss soyasaus*

salt & pepper*
olje til steking*
smør*


 *Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes