Skru ovnen på 200°C.

Lag hvit saus
I en liten kjele – varm opp melk, men ikke la den koke. 

I en stor kjele – smelt smør, tilsett mel og rør godt sammen. Spe med den varme melken mens du visper til en glatt saus. La sausen småkoke i 5 minutter. Rør innimellom så den ikke brenner seg. 

Tilsett poteter og erter i sausen og la det trekke til det er varmt. Smak til med salt og pepper. 

Legg fiskekakene i en ildfast form og stek i ovnen til de er gjennomvarme, va. 10 minutter.

Riv gulrot på et rivjern og smak til med salt, pepper og litt olivenolje.

Server fiskekakene med stuede grønnsaker og revet gulrot.

Tid: 20–30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


50 g mel K
50 g smør K
6 dl melk
revet muskat K
1 pk sous vide-potet, ternet
½ pk erter

2 pk fiskekaker
300 g gulrot, revet
salt & pepper K
olivenolje K


K = fra kjøkkenskapet