1. Varm ovnen til 200°C.

  2. Skrell og kutt potet og pastinakk i biter. Kok grønnsakene møre i vann uten salt. Sil av vannet og mos med litt melk og smør til en puré. Smak til med salt og pepper.

  3. Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen i 7-10 minutter.

  4. Skrell og kutt gulrot i grove biter. Kok i lettsaltet vann i ca. 10 minutter til bitene er møre. Tilsett ertene og la det koke 1 minutt til. Sil av vannet og vend inn litt smør og et dryss salt.

  5. Server fiskekakene med rotstappe og kokte gulrøtter og erter.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


500 g potet, grove biter
300 g pastinakk, grove biter

2 pk fiskekaker

400 g gulrot, biter
1 pk erter

melk*
smør*
salt & pepper*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes