Varm ovnen til 200°C.

Kok poteter og lag søtpotetpuré
Skrell og kutt søtpotet og potet i terninger. Kok i vann (uten salt) til det er mørt. 

Sil av vannet på potetene og mos med litt smør, melk, salt og pepper. Vi liker at pureén er litt løs og luftig slik at den oppleves lettere, så spe gjerne med litt ekstra melk. 

Soyastekt blomkål
Legg blomkålbuketter i en ildfast form og vend inn smør eller olivenolje og soyasaus (B). Stek i ovnen i 20 minutter, rør et par ganger i formen underveis. Når blomkålen er mør og fått farge, ta ut formen ur ovnen og vend inn sukkererter som er delt i to. 

Når det er 10 minutter igjen på blomkålen i ovnen, varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen. 

Server fiskekakerne med søtpotetpuré og soyastekte grønnsaker.

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


søtpotetpuré 
300 g potet, ternet
400 g søtpotet, ternet
½ dl melkK
2 ss smørK

soyastekt blomkål
1 blomkål, buketter
2 ss smør eller olivenoljeK
2 ss soyaK
1 pk sukkererter, delt i 2

2 pk fiskekaker

salt & pepperK


K = fra kjøkkenskapet