Kreativ Catering ble startet av NM-kokk Tommy Østhagen. På ekte, naturlige råvarer får du de beste håndlagede produktene, uten juks. Ingen kunstige tilsetninger, ingen konserveringsmidler. Det betyr mye fisk og utvalgte krydder. Slik det skal være. Alt tilberedt fra bunnen av med ferske, håndplukkede råvarer.

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 160°C.

Kok opp en kjele med vann. Skrell jordskokk og potet, kutt i små terninger og kok til grønnsakene er møre.

Kutt gulrot i ½ cm skiver, gul- og rødløk i båter. Kok opp en kjele med 1 dl vann og smør. Tilsett grønnsakene og damp under lokk i ca. 3 minutter. Ta av lokket og tilsett eddik og honning. La væsken koke helt inn, ca. 5-6 minutter. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt mer honning og litt sitronsaft om du har.

Varm fiskekakene i ovnen i ca. 10 minutter.

Hell av vannet på potet og jordskokk. Tilsett en god klatt smør og kjør med en stavmikser til en slett puré. Smak til med salt og pepper. Spe med litt melk om du ønsker en tynnere konsistens.

Server fiskekakene med glaserte grønnsaker og jordskokkpuré.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


600 g jordskokk
200 g potet
en god klatt smør*
salt og pepper*
melk*

350 g gulrot
1 rødløk
½ gul løk
2 ss smør*
1 dl vann
1 dl eddik*
1-2 ss honning*
salt og pepper*
sitronsaft om du har*

1 pk fiskekaker

*Fra kjøkkenskapet

Denne oppskriften er gluten- og melkefri.