Sett ovnen på 190°C.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Varm en kjele med litt smør. Stek løk til den er blank, tilsett hvitløk og la det surre mens du siler av vannet fra maisen. Tilsett mais, melk og kjør med en stavmikser eller kjøkkenmaskin til en grov puré. Smak til med salt, pepper og litt hvitvinseddik. 

Legg fiskekakene i en ildfast form og varm i ovnen 10-12 minutter.

Stek paprika i en stekepanne med olje på høy varme til den har fått skikkelig med farge. Smak til med salt og pepper. 

Server fiskekakene med maispuré, stekt paprika og ris.

Tid: 25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

2 pk fiskekaker

½ løk, hakket
1 fedd hvitløk (kan sløyfes)
1 glass mais
1 ts hvitvinseddikK
2 ss smørK
1 dl melk

1 grønn paprika, ternet
1 rød paprika, ternet 

smørK
salt & pepperK


K = Fra kjøkkenskapet