Varm en vid gryte med litt olje. Stek fennikel, sjalottløk, chili og timian til det er blankt. Tilsett hvitløk, paprika pulver og fres videre et minutt eller to.

Tilsett, potet, purre, tomatpassata, laurbærblad, vann, buljongterning og kok opp. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Skru av varmen på stekeplaten. Tilsett fisken, rør rundt, sett på et lokk og la den trekke seg ferdig, ca. 6 minutter. 

Synes du gryten er for tykk kan du spe med mer vann. 

Tid: 40-45 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


stekeolje K
1 fennikel, ternet
2 sjalottløk, ternet
½-1 chili, finhakket uten frø
1 ts tørket timian K
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ts paprikapulver K
1 pk sousvide potet, delt i to
½ purre, skivet
1 gl tomatpassata
1 laurbærblad K
6 dl vann
1 fiskebuljong K
½ sitron, saft
salt & pepper K
1 pk sei, ternet


K - Fra kjøkkenskapet


Denne oppskriften er glutenfri og fri for melk.