1. Varm ovnen til 200°C.

  2. Kutt grønnsakene som beskrevet og varm en stekepanne med litt smør eller olje. Stek løk og squash til det har fått litt farge.

  3. Legg de stekte grønnsakene i en ildfast form, vend inn potetskiver og hell over tomat passata og vann. Kvern over litt salt og pepper og bak i ovnen i ca. 10 minutter.

  4. Kutt fisken i terninger.

  5. Ta formen ut av ovnen og vend inn fisken. Topp med ol- iven og purre og bak videre i 10 minutter. Er barna skeptiske til oliven, topp kun halve siden eller server ved siden av .

 


Middagstips

Skal du lage denne retten en dag det ikke er barn i huset? Da er det supergodt å tilsette litt chili for ekstra punch.

Vi har brukt sous vide oppskrifter i denne oppskriften. Bruker du vanlig poteter anbefaler vi deg å koke de først slik at de blir ferdig i tide.
 

Tid: 40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 løk, skivet
1 squash, skivet
1 pk sei, ternet
1 pk potet sous vide, skivet
1 tomat passata
2 dl vann
1⁄2 purre, skivet tynt
1 glass oliven

salt & pepper*
olje eller smør til steking*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes