Varm ovnen til 180°C.

Potetbåter:
Vask og skrell potet, kutt i tynne båter, legg i en ildfast form og vend inn ekstra jomfru olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen i 25-30 minutter til de er sprø og gylne.

Syltet agurk:
Bland sukker, salt, eddik og vann. Kutt agurk i tynne skiver og vend inn i laken. La agurken stå og sylte til resten av maten er ferdig.  

Rødkål:
Varm en stekepanne på middelsvarme med litt olje. Finsnitt rødkål og stek til den begynner å bli myk. Smak til med salt og pepper.

Fiskeburgere:
Når det er 10 minutter igjen på potetene: Legg fiskeburgerne i en ildfast form og inn i ovnen.  

Når det er et par minutter igjen på steketiden: Legg burgerbrødene også inn i ovnen.

Yoghurtdressing:
Smak til yoghurten med litt tørket timian, salt, pepper og en klype sukker.  

Anretning:
Anrett burgerne på burgerbrød med en god skje rødkål, syltet agurk, stekte poteter og yoghurtdressing.

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Middels
Antall personer: 4


700 gram potet
0.5 desiliter olivenolje*
salt og pepper*

0.5 spiseskje sukker*
0.5 teskje salt*
1 spiseskje eddik*
2 spiseskje vann
0.5 stk agurk

1 stk rødkål
2 ss stekeolje*
salt og pepper*

1 pk håndlagede fiskeburgere
4 stk burgerbrød fra eget bakeri

0.5 beger yoghurt naturell
1 teskje tørket timian/oregano*
salt og pepper*
en klype sukker*

*Dette finner du i kjøkkenskapet.

For glutenfri og melkefri oppskrift erstatt med valgfritt brød og yoghurt, eller sløyf dressing og brød - burgerne smaker også herlig for seg selv.